De voordelen van NOVUS®

In tegenstelling tot het soft denture liner materiaal op de markt, heeft de PNF® in NOVUS® de dichtheid om wrijving te verminderen – het geeft de prothese voering een langere levensduur en een betere stabiliteit. PNF® is ook minder poreus wat de kans op schimmelgroei verkleint, een bekend probleem bij andere soft denture liners.

NOVUS® is gemaakt van PNF®, het enige materiaal op de markt dat in vergelijking met andere soft denture liners een langere levensduur heeft en een meer comfortabele pasvorm biedt.

In tegenstelling tot alle andere veerkrachtige denture liners, wordt NOVUS® niet hard, zoals de geplastificeerde acryl en behoeft geen periodieke oppervlaktecoating om het migreren van toxische ftalaat weekmakers te beperken. Het is ongevoelig voor schimmelgroei en heeft geen periodieke antimicrobacteriële behandelingen nodig (in tegenstelling tot de silicone en urethaan materialen). NOVUS® hecht uitstekend op acryl prothese basis zonder speciale lijm, en het is verrassend eenvoudig aan te passen, te slijpen en polijsten met roterende instrumenten.

Voor meer informatie kunt u onze brochure downloaden.

NOVUS® Tandprothetische Behandelaars

Tandprothetische Behandelaar

Zoekt u een tandprothetische behandelaar die gespecialiseerd is in NOVUS®? Hieronder ziet u onze groeiende lijst van tandprothetische behandelaars die de deskundigheid beschikken om uw bestaande prothese om te bouwen tot of een nieuwe NOVUS® prothese te vervaardigen.

Tandprothetische behandelaars geïnteresseerd in NOVUS®

Bent u de eigenaar van een tandprothetische praktijk en wilt u deel uitmaken van het NOVUS®-netwerk? Word dan een Preferred NOVUS Provider en geniet van de volgende voordelen:

  • Wordt gepromoot via elke NOVUS® publicatie/website
  • NOVUS® verkopers noemen uw locatie en laboratorium in de omgeving
  • Omdat NOVUS® blijft groeien, krijgt u meer klanten

Wilt u meer te weten komen over NOVUS® of deel maken uit NOVUS® netwerk, neem contact op met NOVUS BV.

Novus-Box-2